Ζωούπολη – Zootopia 2016

0

Ζωούπολη - Zootopia 2016

Ζωούπολη – Zootopia, μια παιδική κινηματογραφική ταινία που αναμένεται να κάνει θραύση, γυρισμένη στα στούντιο της Disney.

Για πρώτη φορά μετά από 14 ολόκληρα χρόνια η Disney αναλαμβάνει τα γυρίσματα δυο ταινιών, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν την ίδια χρονιά, δηλαδή μέσα στο 2016. Η πρώτη θα αποτελέσει ένα ταξίδι στην πανέμορφη Πολυνησία, όπου εκεί θα γνωρίσουμε την Πριγκίπισσα Μοάνα, ενώ η δεύτερη παιδική κινηματογραφική ταινία θα μας ταξιδέψει στον κόσμο των ζώων.

Οι πασίγνωστοι σκηνοθέτες Μπάιρον Χάουαρντ και ο Ριχ Μουρ, ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Από το 2014, μάλιστα, έχουν γίνει οι πρώτες αναφορές της συγκεκριμένης ταινίας από την ταινία Υπεριξ, στην οποία βλέπουμε ένα ποστ της Ζωούπολη – Zootopia.

Η συγκεκριμένη ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των Η.Π.Α στις 4 Μαρτίου το 2016, ενώ θα αποτελέσει την πρώτη ταινία της Disney, η οποία δεν θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβρη.

Ζωούπολη – Zootopia 2016 – Η υπόθεση

Η Τζούντι Χοπς αποτελεί τον πρώτο λαγό, ο οποίος στρατολογείται στο αστυνομικό τμήμα της Ζουτοπίας. Με σκοπό να λύσει το μυστήριο μιας εξαφάνισης, συνάπτει συνεργασία με την απατεώνισσα αλεπού ονόματι Νικ Ουάιλντ.

Την μουσική γράφει ο γνωστός σύνθετης Michael Giacchino, ενώ συντίθεται στα στούντιο της Pixar. Η μουσική αυτή θα αποτελέσει το πρώτο μουσικό έργο μεγάλου μήκους της Walt Disney Animation Studios.

Η τραγουδίστρια Shakira εκτός από το ότι δίνει τη φωνή της στον χαρακτήρα Gazelle, θα πει και το τραγούδι τίτλου της ταινίας.

Η ταινία Ζωούπολη – Zootopia αναμένεται να φτάσει στις ευρωπαϊκές κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Μαρτίου του 2016.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε επίσημα από την σελίδα της Disney στο You Tube στις 11 Ιουνίου το 2015.
Ένα δεύτερο τρέιλερ κυκλοφόρησε εξίσου στο διαδίκτυο από την ίδια σελίδα στις 23 Νοεμβρίου του 2015 και παρουσιάζει τη συνέχεια του πρώτου τρέιλερ. Το επίσημο τρέιλερ, ωστόσο, κυκλοφόρησε online την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Τις φωνές στους χαρακτήρες δίνουν:

• Ginnifer Goodwin ως Judy Hopps
• Jason Bateman ως Nick Wilde
• Shakira ως gazelle
• Idris Elba ως Cape buffalo

Share.

Leave A Reply