Τι θεραπεύει η κρυσταλλοθεραπεία;

0

Τι θεραπεύει η κρυσταλλοθεραπεία;

Οι αρχαίοι πίστευαν στην δύναμη της κρυσταλλοθεραπείας, καθώς θεωρούσαν πως καταπολεμά του μυϊκούς πόνους και τους πονοκεφάλους, ενώ αντιμετωπίζει το άγχος και την αυπνία.

Η κρυσταλλοθεραπεία αποτελεί μια μέθοδο που χάρη στην δύναμη των κρυστάλλων ανακουφίζεται η ψυχή και το σώμα, όμως χωρίς ακόμα και στις μέρες μας να γνωρίζουμε πως λειτουργούν οι κρύσταλλοι αυτοί. Σε ορισμένους ανθρώπους οι κρύσταλλοι όντως προσφέρουν τις θεραπευτικές ιδιότητες τους. Οι κρύσταλλοι διαφέρουν ως προς τον τρόπο που δρουν. Άλλοι διώχνουν τον πόνο, ενώ άλλοι προσφέρουν ενέργεια.

Οι θεραπευτικές ικανότητες των κρυστάλλων βασίζονται στις φυσικές τους ιδιότητες.

Τι θεραπεύουν οι ποιο γνωστοί κρύσταλλοι;
Ο κρύσταλλος Λάπις Λάζουλι φένεται πως θεραπεύει τις δερματοπάθειες, ενώ ενισχύει την διανοητική ικανότητα. Το κεχριμπάρι βοηθά στις μολύνσεις και τους ρευματισμούς. Ο αμέθυστος αποδίδει μια θετική ενέργεια στο χώρο και προσφέρει γαλήνιο ύπνο. Το διαμάντι προσφέρει καλή όραση και μακροζωία. Ο μαλαχίτης επιφέρει γονιμότητα στο ζευγάρι και καταπολεμά παθήσεις του πεπτικού. Ο αχάτης διώχνει την μελαγχολία, ενώ το κοράλλι χαρίζει υγιή δόντια στα παιδιά. Ο χαλαζίας προστατεύει από τους πονοκεφάλους και από τα κρυολογήματα, ενώ το ρουμπίνι προστατεύει την καρδιά.

Πως εφαρμόζεται η κρυσταλλοθεραπεία;
Ο θεραπευτής αυτής της μεθόδου είναι το κατάλληλο άτομο ώστε η κρυσταλλοθεραπεία να έχει αποτέλεσμα. Ο θεραπευτής αυτός θα τοποθετήσει τους κρυστάλλους σε διάφορα σημεία του σώματος, ενώ ταυτόχρονα θα κανει χαλαρωτικό μασάζ. Οι κρύσταλλοι μπορούν να τοποθετηθούν στο σώμα σας ακόμα και σε σχηματισμούς ή πάνω σε όργανα τα οποία φένεται να έχουν μπλοκαρισμένη ενέργεια.

Share.

Leave A Reply