Ταμάμ – Τα επεισόδια

0

Ταμάμ - επεισόδια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν της σειράς Ταμάμ στον ANT1, με την μια ανατροπή να διαδέχεται την άλλη.

Αν και αρχικά η σειρά αυτή θα σταματούσε στον δεύτερο κύκλο, η απήχηση της στο τηλεοπτικό κοινό ήταν τόσο μεγάλη, ώστε έλαβε το πράσινο φως για προβολή νέων επεισοδίων και για ακόμα μια σεζόν.

Ένας τούρκος και μια ελληνίδα, ο Μετιν και η Μυρτώ. Ο Μετιν έχει δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, τον Τζεμ και την Ντιλέκ, ενώ η Μυρτώ έχει αποκτήσει και αυτή την Έλλη και τον Νίκο.

Τα τέσσερα αυτά παιδιά δείχνουν να μην δίνουν την συγκατάθεση τους στην συγκατοίκηση ανάμεσα στις δυο αυτές οικογένειες, καθώς θεωρούν πως η θρησκεία και ο διαφορετική νοοτροπία είναι μεγάλο εμπόδιο. Όμως η Μυρτώ και ο Μετιν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και θα ζήσουν μαζί.

Τα πάντα ανατρέπονται όμως με τον Τζεμ να αναπτύσσει αισθήματα για την Έλλη, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει εξαιτίας του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του. Ο Μετιν είναι αρνητικός ως προς αυτή τη σχέση, ενώ η Μυρτώ η οποία γνωρίζει τι συμβαίνει ανάμεσα στους δυο νέους, δίνει την συγκατάθεση της.

Στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, η Έλλη μαθαίνει πως περιμένει το παιδί του Τζεμ. Τα πράγματα είναι δύσκολα για τους δυο νέους, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τις δυσκολίες κατά τον ερχομό του παιδιού.

Ταμάμ – Τα επεισόδια στον 3 κύκλο της σειράς

Στον τρίτο κύκλο της σειράς, η ορμόνες έχουν τρελάνει την Έλλη και αυτή με τη σειρά της τρελαίνει όλους τους άλλους. Ο Τζεμ προσπαθεί να συγκρατηθεί. Έτσι βλέπουμε να υπάρχουν συγκρούσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Η Ντιλεκ περνάει στην Ιατρική και έχει απομακρυνθεί από τον Τεο, ο οποίος της ζητά να τον παντρευτεί, αλλά αυτή αρνείται. Η Μπαχαρ και ο Αλί μεγαλώνουν το δικό τους παιδί και έχουν γίνει άκρως συντηρητικοί με αποτέλεσμα να συγκρούονται με την οικογένεια του Μετίν.

Πρωταγωνιστούν: Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Λεκάκη, Λίλα Μπαγκλέση, Γιάννης Χατζηγεωργίου και Τζωρτζίνα Λιώση.

Share.

Leave A Reply