Ρόμπιν Γουίλιαμς – Είχε μόνο 3 χρόνια ζωής

0

Ρόμπιν Γουίλιαμς – Είχε μόνο 3 χρόνια ζωής
Ρόμπιν Γουίλιαμς, ένας αξέχαστος ηθοποιός που μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης και που έφυγε απ τη ζωή με έναν σκληρό τρόπο.
Ο Ρόμπιν Γουιλιαμς, ήταν αμερικανός ηθοποιός και έγινε ευρέως γνωστός παίζοντας στην σειρά Μορκ & Μίντι, για την οποία κέρδισε και χρυσή σφαίρα. Είχε βραβευτεί με όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου για την ταινία Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting).

Σάλος ξέσπασε σχεδόν πριν ένα χρόνο όταν η είδηση του θανάτου του έκανε το γύρω του κόσμου. Ο 63χρονος Ρόμπιν Γουίλιμας εντοπίστηκε νεκρός στην οικία του, με τον ιατροδικαστή να αποδίδει την ασφυξία ως αιτία θανάτου.

Τα τελευταία χρόνια ο γνωστός ηθοποιός πάλευε με την κατάθλιψη, ενώ είχε συμμετέχει και σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων του κύκλου του, τις ημέρες πριν φύγει από τη ζωή ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος, κοιμόταν έως και 18 ώρες την ημέρα.

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, είχε έως και τρία χρόνια ζωής

Η κατάθλιψη ήταν ένα από τα πιο ασήμαντα συμπτώματα που παρουσίαζε ο ηθοποιός, καθώς αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δεν ήταν η κατάθλιψη αυτή που σκότωσε τον Ρομπιν. Ο γνωστός ηθοποιός έπασχε από άνοια με σωμάτια του Λούι, μια πάθηση η οποία προκαλεί μείωση της νοητικής λειτουργίας. Εάν ο Ρόμπιν Γουίλιαμς δεν είχε αυτοκτονήσει, θα ζούσε για άλλα 3 πολύ σκληρά για αυτόν χρόνια, κατά τα οποία πολύ πιθανόν να ήταν ακινητοποιημένος.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια της ζωής του, είχε ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ, όμως η χρόνια κατάθλιψη είχε επανέλθει μαζί με την παράνοια. Η σύζυγος του Σούζαν Γουίλιαμς, με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε, την τελευταία συζήτηση που είχε με τον άνθρωπο της. Με ρώτησε εάν ήθελα να μου κάνει μασάζ στα πόδια και εγώ του απάντησα πως είμαι εντάξει, δεν θέλω. Ήθελε να μου κάνει μασάζ, φαινόταν και στο βλέμμα του. Το καληνύχτα ήταν η τελευταία κουβέντα.

Share.

Leave A Reply