Rising Star

0

Rising Star

Rising star, η νέα εκπομπή αναζήτησης μουσικών ταλέντων που έρχεται στην Ελλάδα μέσω της συχνότητας του ANT1. Πρόκειται για μια εκπομπή που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχής μιας και από της πρώτες ημέρες ανακοίνωσης της, δήλωσαν συμμετοχή 7.000 άτομα.

Στο πλατό θα υπάρχει ένας ξεχωριστά διαμορφωμένος χώρος στον οποίον θα παραμένουν οι υποψήφιοι οι οποίοι θα έχουν επιλεγεί. Όμως δεν θα γνωρίζουν τον χρόνο εμφάνισης τους. Ο παρουσιαστής θα ανακοινώνει το όνομα του διαγωνιζόμενου και πριν αυτός εμφανιστεί, θα προβάλλεται ένα video αφιερωμένο σε αυτόν.

Ο διαγωνιζόμενος δεν θα εμφανιστεί μπροστά στο κοινό, ούτε και στους τηλεθεατές. Ανάμεσα τους θα υπάρχει ένα τοίχος. Ο διαγωνιζόμενος θα έχει μια σύντομη συνομιλία με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, πριν φτάσει η μεγάλη στιγμή.

Λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδά, ο τοίχος που βρίσκεται ανάμεσα στον διαγωνιζόμενο και τους κριτές μετατρέπεται σε μια γιγαντοοθόνη. Το κοινό και οι κριτές μέσω αυτής της γιγαντοοθόνης βλέπουν την προσπάθεια του, ενώ ο διαγωνιζόμενος βλέπει τα πρόσωπα τον κριτών που αποφάσισαν να του δώσουν θετική ψήφο.

Εάν ο διαγωνιζόμενος φτάσει στο 70% ως ποσοστό εμπιστοσύνης, τότε το τοίχος ανεβαίνει και ο διαγωνιζόμενος περνά αυτομάτως στην επόμενη φάση.

Ο μεγάλος νικητής του ελληνικού Rising Star θα λάβει ως έπαθλο ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Heaven, καθώς και 50.000 Ευρώ.

Όσον αφορά τους κριτές το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Δέσποινα Βανδή, τον Χρήστο Μάστορα και την Έλενα Παπαρίζου.

Share.

Leave A Reply