Ψάχνοντας τη Ντόρι (2016)

0

Ψάχνοντας τη Ντόρι (2016)

Η νέα κινηματογραφική παιδική ταινία η οποία φέρει ως τίτλο Ψάχνοντας τη Ντόρι,  αναμένεται να κάνει την πρώτη της κινηματογραφική προβολή εντός του 2016.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια σειρά ταινιών η οποία ξεκίνησε με την προβολή του «Ψάχνοντας τον Νέμο», μια ταινία του 2003, ακολουθώντας μια δεύτερη παραγωγή, η οποία φέρει ως τίτλο το Ψάχνοντας τη Ντόρι.

Αν και η εταιρεία παράγωγης των εν λόγο ταινιών, η Pixar, διαθέτει τις καλύτερες τεχνολογίες δημιουργίας animation σε παγκόσμιο επίπεδο, βασίζεται ταυτόχρονα στην ιστορία του έργου και στους χαρακτήρες. Το «Ψάχνοντας τον Νέμο», αποτέλεσε μια οπτική πανδαισία η οποία προσέφερε έντονο συναίσθημα.

Τι θα δούμε στην ταινία Ψάχνοντας τη Ντόρι;

Βρίσκουμε τη Ντόρι, η οποία κάθεται σε έναν κοραλλιογενή ύφαλο να θυμάται την παιδική της ηλικία. Αποφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι προς ένα ίδρυμα για υποθαλάσσια ζώα. Φτάνοντας εκεί γίνεται αμέσως φίλη με ένα χταπόδι, ονόματι Χανκ. Αυτός θα τη βοηθήσει να βρει την οικογένεια της.

Στην παιδική κινηματογραφική ταινία «Ψάχνοντας τη Ντόρι» επιστρέφουν οι σκηνοθέτες Άντριου Στάντον και Άνγκους Μακλέιν, Η συγκεκριμένη ταινία αναμένεται να προβληθεί στις 17 Ιουνίου 2016. Οι περισσότεροι χαρακτήρες της προηγούμενης ταινίας αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους. Έτσι οι λιλιπούτιοι θεατές που αναμένεται να κατακλίσουν τους κινηματογράφους, θα δουν σε μια νέα ιστορία τον Νεμο, τον Μάρλιν, αλλά και τη συμμορία του ενιδρύου.

Οι ηθοποιοί οι οποίοι θα δώσουν τη φωνή τους στους χαρακτήρες είναι οι εξής:

• H Έλεν ΝτιΤζένερις στο ρόλο της Ντόρι
• O Άλμπερτ Μπρουκς στο ρόλο του Μάρλιν
• H Ντάιαν Κίτον στο ρόλο της Τζένη, μητέρας της Ντόρι
• O Γιουτζίν Λέβι στο ρόλο του Τσάρλι
• O Τάι Μπουρέλ ως Μπέιλι
• O Γουίλεμ Νταφόε ως Γκιλ
• H Βίκι Λιούις στο ρόλο της Ντεμπ
• H Κέιτλιν Όλσον στο ρόλο της υιοθετημένης αδερφής της Ντόρυ
• O Ντομινίκ Ουέστ και ο Ίντρις Έλμπα

Ο Νέμο, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα μέρη της συμμορίας θα επιστρέψουν. Είναι άγνωστο εάν θα επιστρέψει ο Ζακ, καθώς ο ηθοποιός ο οποίος έδωσε τη φωνή σε αυτόν τον χαρακτήρα, απεβίωσε το 2005. Είναι επίσης άγνωστο εάν ο Αλεξάντερ Γκουλντ, το άτομο που έδωσε τη φωνή στον Νέμο στην πρώτη ταινία, συμμετάσχει και πάλι, καθώς ο ηθοποιός τότε ήταν εννέα ετών και τώρα μεγαλώνοντας πλέον, η φωνή του έχει βαθύνει πολύ.

Share.

Leave A Reply