Οι συμμαθητές – Επεισόδια

0

Οι συμμαθητές - Επεισόδια

Η σειρά “Οι συμμαθητές” που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, θεωρείται ως μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων δυο ετών, για αυτό και έλαβε το πράσινο φως ώστε να συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά. Πολλοί είναι οι ηθοποιοί αυτοί που θα αποχωρίσουν από τη σειρά, όπως ο Κρατερός Κατσούλης, ενώ πολλοί θα είναι και οι ηθοποιοί που θα ενταχθούν στην παρέα των Συμμαθητών.
Πως ξεκινά όμως η ιστορία; Η Μαριλένα όντας μαθήτρια ακόμα μένει έγκυος από τον Ανδρέα, παντρεύεται όμως τον Παύλο, ενώ αυτός πιστεύει ότι το παιδί που περιμένει η Μαριλένα είναι δικό του. Η Μαριλένα γεννάει τον Άρη και μετά από σχεδόν 20 χρόνια, εμφανίζεται ο Ανδρέας.

Η Μαριλένα έχοντας τεράστια περιουσία, καθώς ο πατέρας της έχει εργοστάσιο με ζωοτροφές, ζει μια πλούσια ζωή, ενώ ο Ανδρέας έχει σαν όνειρο να φτιάξει ένα καταφύγιο ζώων. Όταν ο Ανδρέας συναντά μετά από αρκετά χρόνια τη Μαριλένα, αυτή συνειδητοποιεί πως ίσως τελικά ο γιος της να μην είναι του Παύλου, αλλά του Ανδρέα, καθώς ο γιος της με αυτόν μοιάζουν σε όλα.
Το τεστ DNA επιβεβαιώνει την υποψία. Ο Παύλος από την άλλη μεριά μεγαλώνει ένα παιδί που δεν είναι δικό του, ενώ ο γάμος με την Μαριλένα δείχνει να έχει τελειώσει.

Στην εταιρεία του πατέρα της Μαριλένας εργάζεται η Τατιάνα, μια όμορφη κοπέλα, συμμαθήτρια του Παύλου και της Μαριλένας, αλλά κανείς δεν το γνωρίζει. Ο Παύλος και η Τατιάνα συνάπτουν σχέση παρόλο που αυτή έχει παντρευτεί τον πατέρα της Μαριλένας.

Στην δεύτερη σεζόν της σειράς « Οι συμμαθητές» η Μαριλένα ζει στο σπίτι της με τον Ανδρέα, ο οποίος εργάζεται στην επιχείρηση του Αριστείδη, πατέρα της Μαριλένας. Ο Παύλος έχει παντρευτεί την Τατιάνα και έχουν αποκτήσει έναν γιο, ενώ ο Φριντομ έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει την Βάλια.

Ξαφνικά όμως στη ζωη τους μπαίνει η Ίρις και ανατρέπει τα πάντα. Η κοπέλα αυτή είναι κόρη του Αριστείδη από μια παλιά του σχέση, χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Έρχεται στην Ελλάδα και καταθέτει το βιογραφικό της με σκοπό να εργαστεί δίπλα στον Αριστείδη, ώστε να τον καταστρέψει και να κερδίσει αυτή την όλη επιχείρηση.

Στόχος της είναι να εκδικηθεί τους πάντες. Ακόμα και την Μαριλένα η οποία είναι αδελφή της. Η σχέση του Ανδρέα με την Μαριλένα περνάει συνεχώς κρίση εξαιτίας της Ίρις, ενώ η εταιρεία αρχίζει να χάνει την παλιά της αίγλη.
Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Μάριος Αθανασίου, Νικολέτα Καρρά, κ.α.

Share.

Leave A Reply