Μπρούσκο – Ολα Τα Επεισόδια

0

Μπρούσκο

Μπρούσκο ,η σειρά του ΑΝΤ1 που επιλέχτηκε πρώτη στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού τη σεζόν 2012 – 2013.

Το «Μπρούσκο» γυρίστηκε στην Κρήτη και την Κύπρο και μας παρουσιάζει τις ιστορίες πέντε ζευγαριών και το πώς αυτοί καταλήγουν στο τέλος. Ο Σήφης με την Μελίνα, η Αναστασία με τον Ματθαίο, ο Αχιλλέας με την Ευρυδίκη , η Βασιλική με τον Μηνά και η Δάφνη με τον Διαμαντή.

Η Αναστασία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον άντρα που τόσο αγαπά, τον Ματθαίο από την Κύπρο. Έπειτα από απειλές που δέχτηκε όμως από τον πατέρα του, ακύρωσε τον γάμο τους και η Αναστασία γεμάτη θλίψη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά για καλή της τύχη την έσωσε ο αδελφός της ο Σήφης , ο οποίος ορκίστηκε θανάσιμος εχθρός της οικογένειας. Στη συνέχεια ο Ματθαίος θέλοντας να προχωρήσει την ζωή του παντρεύτηκε κάποια άλλη η οποία στη συνέχεια απεβίωσε. Ποτέ όμως δεν ξέχασε την αγάπη του για την Αναστασία.

Τους βλέπουμε να μαλώνουν, να ζηλεύονται αλλά να θέλουν απεγνωσμένα ο ένας τον άλλον. Τα συναισθήματα τους είναι τόσο δυνατά που στο τέλος της πρώτης σεζόν τους βλέπουμε να τα εγκαταλείπουν όλα και να σχεδιάζουν να πάνε να ζήσουν στην Αθήνα, αλλά ένα άσχημο και πάλι γεγονός θα τους φέρει χωριστά…

Από την άλλη πλευρά τώρα Η Μελίνα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Σήφη στην Κρήτη, τον οποίο γνώριζε από παιδάκι. Στο μπάτζελορ πάρτι της ,γνώρισε τον Αχιλλέα και το επόμενο πρωί ξύπνησαν μαζί! Ο γάμος γίνεται αλλά η Μελίνα δεν μπορεί να ξεχάσει τον Αχιλλέα που τυχαίνει να είναι και ο συνεργάτης του Σήφη στο οινοποιό. Εγκαταλείπει τον Σήφη και πηγαίνει να ζήσει μαζί με τον Αχιλλέα.

Ο Σήφης ζητά εκδίκηση. Πως μπόρεσε η Μελίνα να του το κάνει αυτό; Δεν δείχνει να καταλαβαίνει και στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, τον βλέπουμε να θέλει να εκδικηθεί για τον γάμο του Αχιλλέα και της Μελίνας.

Άλλο ένα ζευγάρι, ο Μηνάς με την Βασιλική. Η Βασιλική μορφωμένη και καλλιεργημένη παντρεύεται τον Μηνά, ο οποίος εργάζεται ο επιστάτης στα αμπέλια του Σήφη. Συνέχεια βρίσκει τρόπους να πληγώνει την γυναίκα του και ας λέει ότι την αγαπά.

Ο Διαμαντής ο μεγαλύτερος οινοποιός της περιοχής, ανήκει στην υψηλή κοινωνία και έχει παντρευτεί την πολύ καλή σαν άνθρωπο, την Δάφνη. Δείχνουν όλα να κυλούν καλά μέχρι που αυτός μαθαίνει για το παρελθόν της Δάφνης και την χωρίζει. Η Δάφνη γνώριζε τότε τον Μάρκο και μένουν μαζί αποκτώντας και ένα παιδάκι. Ο Διαμαντής όμως την θέλει πίσω και θέλει να καταστρέψει τον Μάρκο.
Το ζευγάρι στην Κύπρο, ο Αχιλλέας με την Ευρυδίκη. Παντρεμένοι και ζουν καλά μαζί μέχρι αυτός να γνωρίσει την Μελίνα και τότε ζητά διαζύγιο το οποίο και παίρνει μετά από πολλά βάσανα. Η Ευρυδίκη θέλει μόνο το χρήμα από αυτόν και θέλει να εκδικηθεί για τον πληγωμένο της εγωισμό. Μια εκδίκηση χωρίς τέλος.

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου είδαμε την Μελίνα να παντρεύεται με τον Αχιλλέα, αλλά η εκδίκηση του Σήφη τους αγγίζει και εκεί. Βλέπουμε την Αναστασία στην Αθήνα να περιμένει τον Ματθαίο ο οποίος και δεν θα πάει γιατί η εκδίκηση του αδελφού της άγγιξε και αυτήν. Η Βασιλική με τον Μηνά έχουν χωρίσει και η Δάφνη γεννά μόνη της με τον Μάρκο να μπαίνει φυλακή.

Η συνέχεια της δεύτερης σεζόν του Μπρούσκο αποτελεί την αρχή των υποθέσεων που αναφερθήκαν στην περιγραφή του τελευταίου επεισοδίου. Εμφανίζεται επίσης ο πατέρας του Σήφη και της Αναστασίας ο οποίος θέλει πίσω όλη την περιουσία…. Πλέων όλα ανατράπηκαν. Μεγάλα βάσανα για τους πρωταγωνιστές που ευελπιστούμε να καταλήξουν σε ευτυχισμένο τέλος την επόμενη σεζόν…
Η σειρά όπως είπαμε πιο πάνω γυρίστηκε στην Κρήτη και την Κύπρο. Έτσι μαθαίνουμε τα έθιμα και τις παραδόσεις του εκάστοτε τόπου.

Μπρούσκο: Οι πρωταγωνιστές

Share.

Leave A Reply