Μυστικά για να μείνω έγκυος

0

μυστικά για να μείνω έγκυος

Μυστικά για να μείνω έγκυος. Μια γυναίκα η οποία θέλει να αποκτήσει το πρώτο της παιδάκι, αρχίζει να ψάχνει τι να είναι αυτό που μπορεί να τη βοηθήσει, ώστε να κρατήσει το πιο πολύτιμο δώρο αγκαλιά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένα… μυστικά… ώστε να μπορέσετε να μείνετε εύκολα έγκυος.

9. Αγαπήστε τη θερμότητα
Πριν ξεκινήσετε τις προσπάθειες, κάντε ένα ζεστό μπάνιο ή καθίστε με το μαγιό σας στον ήλιο, ώστε να ζεσταθεί η κοιλίτσα σας. Οι άντρες, αντιθέτως, θα πρέπει να αποφύγουν τη θερμότητα.

10. Σύλληψη κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Σε περίπτωση που είναι χειμώνας και θέλετε να ξεκινήσετε τις προσπάθειες, αγοράστε μια ηλεκτρική κουβέρτα και βάλτε την στην κοιλιά σας και στη μέση σας. Αυτό θα πρέπει να γίνεται πριν τις επαφές και όχι μετά. Σε περίπτωση κύησης, θα πρέπει να αποφεύγετε τη θερμότητα στην περιοχή αυτή.

11. Με τα πόδια κατακόρυφο.
Το έχουμε ακούσει αυτό το μυστικό από τις γιαγιάδες μας, ότι δηλαδή τα σπερματοζωάρια βρίσκουν έτσι πιο εύκολα το δρόμο τους. Μια ιδανική κίνηση για γυναίκες που έχουν πρόσθια κάμψη της μήτρας. Μην το παρακάνετε όμως και σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Δοκιμάστε το όμως και ποτέ δεν ξέρετε…

12. Πείτε όχι στο τσιγάρο.
Το κάπνισμα σύμφωνα με μελέτες προκαλεί υπογονιμότητα. Κόψτε λοιπόν το κάπνισμα και πείστε τον άντρας σας να περιορίσει και αυτός το τσιγάρο.

13. Ποτό τέλος.
Πείτε αντίο στις βραδινές εξόδους με το άφθονο …ποτό. Φυσικά και λίγο κρασάκι ή μια μπύρα δεν κάνει κακό, αλλά όχι και 1 κιλό κρασί ή μια τεκίλα! Καλό είναι για την υγεία του παιδιού που θα φέρετε στον κόσμο, να αποφεύγετε κάθε επαφή με το ποτό.

14. Πείτε ναι στο φιλικό οξύ.
Το φιλικό οξύ ενισχύει την κατάσταση των ωαρίων σας, έτσι σας βοηθά να συλλάβετε πιο εύκολα. Φιλικό οξύ μπορείτε να βρείτε στο σπανάκι, τις φακές και τα πορτοκάλια.

15. Πείτε όχι στην καφεΐνη.
Αποφύγετε την κατανάλωση του καφέ, της coca-cola, αλλά και του τσαγιού, καθώς η καφεΐνη μειώνει την ικανότητα του οργανισμού στο να απορροφά το σίδερο.

Μάτα από όλα αυτά, όταν το τεστ εγκυμοσύνης βγει θετικό, εσείς με ένα πλατύ χαμόγελο θα λέτε

Τα κατάφερα να μείνω έγκυος

Share.

Leave A Reply