Μικρά δωμάτια βαμμένα σε σκούρο χρώμα

0

Μικρά δωμάτια βαμμένα σε σκούρο χρώμα

Ακόμα και ένα μικρό σπίτι παρόλο που έχει σκούρα χρώματα στους τοίχους μπορεί να δείξει τόσο φωτεινό και αυτό επιτυγχάνεται με τα κατάλληλα έπιπλα. Εάν θέλετε και εσείς να βάψετε τους τοίχους της οικίας σας σε σκούρες αποχρώσεις, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω για να πετύχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Οι σωστές σκούρες αποχρώσεις
Τους δυο μεγάλους τοίχους του υπνοδωματίου σας, βάψτε τους στο χρώμα του όνυχα. Το ταβάνι ωστόσο και οι άλλοι δυο τοίχοι θα πρέπει να φέρουν ανοιχτόχρωμη απόχρωση όπως το ουδέτερο χρώμα της πέτρας. Με το σκούρο χρώμα αυτό έχετε πετύχει το δωμάτιο να φαίνεται πιο μεγάλο. Επίσης εάν ο τοίχος του παραθύρου ή της εξώπορτας είναι με ανοιχτό χρώμα, τότε όλος ο τοίχος αυτός θα δίνει την εντύπωση της πηγής φωτός.

Τα μεγάλα αντικείμενα
Τα έπιπλα τα οποία θα τοποθετηθούν στους σκουρόχρωμους τοίχους θα πρέπει και αυτά να είναι της ίδιας περίπου σκούρας απόχρωσης. Τα έπιπλα αυτά θα πρέπει να είναι μεγάλα, όπως μια βιβλιοθήκη ή μια τραπεζαρία.

Η διακόσμηση
Παίξτε με τα ασπρόμαυρα στοιχεία. Ο καναπές θα πρέπει να είναι μπεζ και το χαλί στην ίδια περίπου απόχρωση με το μπεζ. Δώστε έμφαση στην αντίθεση.

Το φυσικό φως
Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μεγάλο καθρέφτη απέναντι από το παράθυρο ή την εξώπορτα ώστε να αντανακλάται το φως.

Share.

Leave A Reply