Έτσι θα εξαφανίσετε τα μαύρα στίγματα στη μύτη

0

μαύρα στίγματα στη μύτη

Τα μαύρα στίγματα στη μύτη, τα οποία τείνουν να κάνουν την εμφάνιση τους κατά μήκος του προσώπου, αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο κάθε γυναίκας η οποία θέλει το πρόσωπο της να δείχνει λαμπερό μα κυρίως υγιής.

Πόσες φορές έχετε καθίσει μπροστά στον καθρέφτη και προσπαθήσατε μόνες σας να βγάλετε αυτά τα φρικτά μαύρα στίγματα στη μύτη σας, με αποτέλεσμα να πονάτε και το πρόσωπο να γίνεται ερυθρό;

Πόσες φορές πάλι προμηθευθήκατε προϊόντα για να κάνετε μάσκα και pealing στο πρόσωπο σας ελπίζοντας ότι τα μαύρα στίγματα θα εξαφανιστούν; Τα μαύρα στίγματα αποτελούν έναν δυνατό εχθρό, ωστόσο, μπορείτε να τα εξαφανίσετε από το πρόσωπο σας φτιάχνοντας μόνες σας φυσικές συνταγές από προϊόντα της κουζίνας σας, τα οποία θα εξαφανίσουν τα μαύρα στίγματα.
Μάσκα προσώπου με γιαούρτι.

Έτσι θα διώξετε τα μαύρα στίγματα στη μύτη σας

Πάρτε ένα μπολάκι και βάλτε μέσα σε αυτό γιαούρτι, αλάτι, μελί και λίγο χυμό λεμονιού, το οποίο βοηθά στην απομάκρυνση του σμήγματος από την επιδερμίδα. Εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπο σας και κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το μείγμα στο πρόσωπο σας για 15 λεπτά και μετά ξεπλύνετέ το.
Μάσκα προσώπου με αυγά.

Ανακατέψτε δυο ασπράδια αυγών με μια κουταλιά της σούπας μέλι και μισό κουταλάκι χυμό λεμονιού. Τα ασπράδι του αυγού βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα. Εφαρμόστε σε περιοχές όπου υπάρχουν μαύρα στίγματα και αφήστε το να δράση για 15 λεπτά. Εν συνεχεία ξεπλύνετε το πρόσωπο σας, με χλιαρό νερό.
Aloe vera.

Ο χυμός της Αλόης βοηθά στην απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων, ενώ καταπολεμά επίσης και στα σπυράκια. Εφαρμόστε το χυμό στην περιοχή του προσώπου, όπου υπάρχει το πρόβλημα και αφήστε για 20 λεπτά μέχρι να δράση. Τέλος ξεπλύνετε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό.

Share.

Leave A Reply