Κουνγκ Φου Πάντα – 2016

0

Κουνγκ Φου Πάντα - 2016

Κουνγκ Φου Πάντα, μια αγαπημένη σειρά ταινιών κινούμενων σχεδίων η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2016. Η σειρά ταινιών του Κουνγκ Φου Πάντα, αποτελείται από δυο ταινίες μεγάλου μήκους. Με την ταινία που αναμένεται να προβληθεί, να αποτελεί μια τριλογία άκρως βραβευμένη.

Η σειρά ταινιών Κουνγκ Φου Πάντα έχει λάβει άριστες κρητικές ακόμα και Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινούμενων σχεδίων, ενώ η τηλεοπτική σειρά έχει κερδίσει 11 βραβεία Emmy.

Η σειρά αυτή τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης στην Κίνα, όπου τιμάται ως μια μεγάλη συνεισφορά στο είδος των Γούξια, οι οποίοι είναι ήρωες πολεμικών τεχνών.

Κουνγκ Φου Πάντα 3 – Η υπόθεση

Στην νέα αυτή ταινία, βλέπουμε τον για χρόνια χαμένο πατέρα του Πο να κάνει και πάλι την εμφάνιση του. Όταν επιστρέψει θα πάρει τον γιο του με σκοπό να ζήσουν σε ένα άλλο μέρος, επίγειο παράδεισο, όπου εκεί κατοικούν εκατοντάδες αστείοι χαρακτήρες. Ο κακός όμως Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα και αρχίζει να κατατροπώνει του πολεμιστές του Κουνγκ Φου. Ο Πο λοιπόν αρχίζει να εκπαιδεύει όλους αυτούς τους αστείους χαρακτήρες σε μια συμμορία η οποία θα κατατροπώσει τον κακό Κάι.

Οι ταινίες και σειρές του Κουνγκ Φου Πάντα

2008. Ο Πο γίνεται δεξιοτέχνης των πολεμικών τεχνών παρακολουθώντας τον πολύ καλό δάσκαλο Σίφου.

2008. Τα μυστικά της συμμορίας των πέντε. Ο Πο διδάσκει πολεμικές τέχνες σε μια τάξη όπου υπάρχουν μαθητές θορυβώδη λαγουδάκια.

2010. Οι Γιορτές του Κουνκ Φου Πάντα. Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους, όπου ο Πο είναι ο οικοδεσπότης της χειμερινής γιορτής. Εκεί συγκεντρώνονται όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι του Κουνκ Φου. Αυτός θέλει να έχει και τον πατέρα του μαζί, αλλά αυτός δεν θέλει να παρευρίσκεται μαζί του.

2011. Κουνκ Φου Πάντα 2. Ο Πο και η παρέα του πρέπει να σταματήσουν ένα κακοποιό παγώνι, ο οποίος θέλει να κατακτήσει την Κίνα με το επικίνδυνο όπλο του.

2011. Το μυστικό των μεγάλων δασκάλων. Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους, όπου ο Πο αποκαλύπτει το μύθο των τριών από τους μεγαλύτερους ήρωες του Κουνκ Φου.

2011. Η σειρά. Πρόκειται για μια τηλεοπτική σειρά η οποία παρουσιάζει τις περιπέτειες του Πο.

Share.

Leave A Reply