Κολιέ από Αμέθυστο – Ο φύλακας άγγελος σου

0

Κολιέ από Αμέθυστο - Ο φύλακας άγγελος σου

Εάν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των σκεπτιστικών οι οποίοι αναρωτιούνται τα της ζωής και τι πραγματικά έχει αξία στην ζωή τους, τότε αξίζει να διαβάσετε τις πληροφορίες που δίδονται παρακάτω.

Η αρχαιότητα αποδίδει την λύση και αυτή δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πετράδι. Ένας ημιπολύτιμος λίθος ο οποίος είναι σαν «μαγικό» πετράδι. Αξίζει να αναφερθεί πως στην αρχαιότητα τόσο στη Δύση, όσο και στην Ανατολή, συνήθιζαν να φτιάχνουν τα κοσμήματα τους από ημιπολύτιμους λίθους, Για τους αρχαίους τα ορυκτά και οι ημιπολύτιμοι λίθοι, είχαν μια μαγική, περίεργη, σημασία.
Εφόσον εσείς θέλετε να επιλέξετε το δικό σας μαγικό πετράδι, θα πρέπει να γνωρίζετε τις ιδιότητες του, έτσι ώστε να τις εκμεταλλευτείτε έξυπνα.
Το πιο συνηθισμένο πετράδι το οποίο χρησιμοποιείται κατά το πλείστων, είναι ο αμέθυστος. Αποτελεί την ιδανική πέτρα για αυτόν που αναζητά την πραγματική αγάπη και την δημιουργία μιας ισορροπημένης και ευτυχισμένης οικογένειας. Δεν προσφέρει όμως μόνο αυτά, καθώς προσδίδει πλούτο, ευημερία, θάρρος και διαίσθηση σε όποιον το κατέχει.
Όσον αφορά τις θεραπευτικές ιδιότητες του, βοηθά στην καταπολέμηση των πονοκεφάλων. Δυναμώνει το νευρικό σύστημα και ενισχύει τον μεταβολισμό, ενώ εμφανίζει και καταπραϋντική δράση. Αποτελεί την ιδανική πέτρα αντιμετώπισης κάθε σωματικού πόνου.

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε κολιέ από αμέθυστο, ώστε να κρατάτε το πετράδι αυτό συνέχεια κοντά σας. Πρόκειται για ένα ρομαντικό, πανέμορφο κολιέ το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Share.

Leave A Reply