Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται – 2016

0

Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται - 2016

Έρχεται εντός του 2016 η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική ταινία με τίτλο Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται.

Στις 25 Αυγούστου πληροφορηθήκαμε πως ξεκίνησε γυρίσματα μια νέα ταινία η οποία φέρει ως τίτλο Φανταστικά  ζώα και που βρίσκονται, σε σενάριο του δημιουργού του Χάρι Πόττερ και σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Γέιτς, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στην Αγγλία.

Η νέα αυτή ταινία διαδραματίζεται στον κόσμο των μάγων, έναν κόσμο που δημιουργήθηκε από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, μέσα από τα βιβλία της σχετικά με τον Χάρι Πότερ. Υποθέσεις που ξεδιπλώθηκαν ανά επεισόδιο στον κινηματόγραφο με τεράστια επιτυχία.

Τα γυρίσματα της ταινίας Φανταστικά  ζώα και που βρίσκονται πραγματοποιούνται στα στούντιο της Warner Bros, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Γέιτς, του σκηνοθέτη ο οποίος σκηνοθέτησε τις τέσσερις τελευταίες κινηματογραφικές ταινίες του Χάρι Πότερ.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον ηθοποιό Έντι Ρέντμέιν, ο οποίος έλαβε το χρυσό αγαλματίδιο του Όσκαρ ως πρωταγωνιστής στην ταινία «Η θεωρία των πάντων». Στην νέα του ταινία όμως υποδύεται έναν μαγοζωολόγο ο οποίος θα κάνει στάση στη Νέα Υόρκη, με σκοπό να βρει και καταγράψει μαγικά πλάσματα.

Στην ταινία Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται πρωταγωνιστούν επίσης η Κάθριν Γουότερστον, η Άλισον Σούντολ, ο ο Νταν Φόγκλερ, ο Έζρα Μίλερ, η εξίσου βραβευμένη με όσκαρ Σαμάνθα Μόρτον, η Τζεν Μάρεϊ και η πρωτοεμφανιζόμενη Φέιθ Γουντ-Μπλάγκρόουβ.

Με αυτή την ταινία η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, κάνει το συνοριακό της ντεμπούτο, ένα σενάριο το οποίο έχει επιρροές από τον χαρακτήρα Νιουτ Σκαμάντερ, και το εγχειρίδιο της Σχολής του Χόγκουαρτς, Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται.

Ο παραγωγός και των 8 ταινιών του Χάρι Πότερ ο Ντέιβιντ Χέιμαν, αναλαμβάνει την παραγωγή και αυτής της ταινίας. Συνεργάτες είναι οι Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, ο Στιβ Κλοβς και ο Λάιονελ Γουίγκραμ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2016 και αποτελεί την πρώτη ταινία της τριλογίας, Θα ακολουθήσει η δεύτερη ταινία το 2018 και η τρίτη ταινία το 2020.

Share.

Leave A Reply