Δίδυμα φεγγάρια – Επεισόδια

0

Δίδυμα φεγγάρια - Επεισόδια

Δίδυμα φεγγάρια – Επεισόδια, μια συναρπαστική ιστορία μέσω ενός πασίγνωστου βιβλίου που τώρα μεταφέρεται στις οθόνες μας.

Μια ιστορία αγάπης και μια ιστορία απέραντου μίσους. Η Αλίκη αν και βρισκόταν σε νεαρή ηλικία γνώρισε τον Ανδρέα, ο οποίος είχε μια μεγάλη περιούσια, αλλά ζούσε ταπεινά. Η Αλίκη τον αγάπησε παράφορα και έφερε στον κόσμο δίδυμες κόρες, την Ελισάβετ και την Αγάπη.

Ο Παύλος όμως αδελφός του Ανδρέα, αγαπούσε και αυτός την Αλίκη και την ήθελε δικιά του, φτάνοντας στο σημείο να σκοτώσει τον αδελφό του μπροστά στα έντρομα μάτια της Αλίκης. Έπρεπε όμως και οι δυο να κρύψουν αυτό το μυστικό.

Με το που η Αλίκη γέννησε, ο Παύλος έσπευσε στο μαιευτήριο και της πίρε παρά τη θέληση της, τη μια της κόρη, την Αγάπη. Η Αγάπη μεγάλωσε ουσιαστικά μέσα στα πλούτη, μαζί με τον θειο της, αλλά δίχως αγάπη. Νόμιζε μάλιστα πως ο Παύλος είναι ο πατέρας της.

Η Ελισάβετ από την άλλη πλευρά, ζούσε μέσα στη φτώχεια και την ανέχεια.

Η Αλίκη δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του Ανδρέα, όμως σύμφωνα με τις εξελίξεις της σειράς η γυναίκα αυτή αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον προς τον Παύλο, ο οποίος αρχίζει να γίνεται ένας πιο μαλθακός και ήρεμος άνθρωπος.

Η Ελισάβετ είναι παντρεμένη με τον Σέργιο, έναν προικοθήρα ο οποίος θέλει να τη σκοτώσει για της πάρει την περιουσία, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη. Η Ελισάβετ γνωρίζει τον Φίλιππο, τον άνδρα της ζωής της και όλα ανατρέπονται.

Από την άλλη μεριά η Ελισάβετ φέρνει στον κόσμο έναν γιο από τη σχέση της με τον Δημήτρη. Αυτός δεν τρέφει αισθήματα για την Ελισάβετ, αλλά η κοπέλα εξακολουθεί να επιμένει.
Επεισόδια αργότερα όμως η αλήθεια έρχεται στο φως. Η Ελισάβετ μαθαίνει πως έχει μια δίδυμη αδελφή, την Αγάπη, ενώ η Αγάπη μαθαίνει πως ο Παύλος δεν είναι ο πατέρας της. Σοκαριστική όμως είναι η αποκάλυψη πως ο Ανδρέας ζει και είναι ο πατέρας Αμβρόσιος, τον οποίον επισκέπτεται στη Μονή συχνά ο Παύλος για να εξομολογηθεί.

Πρωταγωνιστούν στα Δίδυμα φεγγάρια – Επεισόδια: Γρηγόρης Βαλτινός, Χριστίνα Παυλίδου, Χριστιάννα Μούζουρα, κ.α.

Share.

Leave A Reply