Δέσποινα Βανδή

0

Δέσποινα Βανδή
Το πραγματικό όνομα της Δέσποινας Βανδή είναι Δέσποινα Μαλέα. Η γνωστή τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου το 1969 στην Γερμανία.

Σε ηλικία 6 ετών η οικογένεια της μετακόμισε στην Καβάλα, όπου και ήταν η καταγωγή της, ενώ φοίτησε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Η Δ. Βανδή άλλαξε το επίθετο της με σκοπό να κρύψει από την οικογένεια της πως τραγουδούσε.

Είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Ντέμυ Νικολαΐδη από το 2003, ενώ έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Μελίνα και τον Γιώργο.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1994, ενώ αρχικά τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης. Ο πρώτος δίσκος της το Γέλα μου, ενώ ο δεύτερος της δίσκος ήρθε δυο χρόνια αργότερα με τίτλο Εσένα Περιμένω.

Η μεγάλη της όμως επιτυχία ξεκίνησε από το 2007 και μετά, με τα τραγούδια του δίσκου Δέκα εντολές. Ακολουθούσε ο δίσκος με τίτλο Υποφέρω ο οποίος έγινε 6 φορές πλατινένιος, το Γεια, ο οποίος έγινε γνωστός σε πολλές γειτονικές χώρες,

Μετά την Γέννηση της κόρη της, η Δέσποινα Βανδή κυκλοφόρησε τον δίσκο στην Αυλή του παραδείσου, ο οποίος έγινε πλατινένιος από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του. Το 2012 κυκλοφόρησε ο δίσκος με τίτλο Άλλαξα, ο τελευταίος της μέχρι τώρα δίσκος κυκλοφόρησε το 2015 με τίτλο Δεν με σταμάτησες. Η Δέσποινα Βανδή έχει εμφανιστεί ως quest star σε λίγα επεισόδια της σειράς «Δύο ξένοι».

Share.

Leave A Reply