Αυτά είναι τα σημεία εισόδου για τους ληστές

0

Αυτά είναι τα σημεία εισόδου για τους ληστές

Η διάρρηξη είναι ένα γεγονός που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε κανέναν με τους νοικοκύρηδες να πιστεύουν πως δεν θα τους συμβεί ποτέ, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει… Η διάρρηξη αποτελεί μια άκρως τραυματική εμπειρία. Ένα είναι σίγουρο, το σπίτι μπορεί να παραβιαστεί με μεγάλη ευκολία, όσο και εάν εμείς νομίζουμε το αντίθετο.

Ας δούμε πως καταφέρνουν οι διαρρήκτες να μπουν στα σπίτια

1) Από την κεντρική πόρτα εισόδου
Οι πιο πολλοί πιστεύουν πως ο ληστής δεν υπάρχει πιθανότητα να μπει από την κεντρική πόρτα της εισόδου ακόμα και εάν αυτή είναι μια πόρτα ασφαλείας. Όμως σύμφωνα με στοιχεία οι ληστές μπαίνουν στο σπίτι κυρίως από την κεντρική πόρτα.

2) Το παράθυρο
Οι νοικοκύρηδες πιστεύουν πως οι διαρρήκτες δεν θα μπουν ποτέ από κάποιο παράθυρο διότι αυτό θα σπάσει και κάνει θόρυβο, με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν οι γείτονες και να καταλάβουν πως κάτι συμβαίνει… όμως αυτό δεν είναι αλήθεια, διότι οι γείτονες πολύ απλά θα νομίζουν πως έγινε μια ζημιά…Μάλιστα καμιά φορά δεν κλειδώνουμε καν τα παράθυρα και έτσι ο κλέφτης δεν θα χρειαστεί να σπάσει το τζάμι. Απλά μπαίνει μέσα σαν κύριος.

3) Σκαρφαλώνει σε δέντρα, τραπέζια, καρέκλες.
Τα ψηλά δέντρα με τις μεγάλες γλάστρες, οι καρέκλες, τα τραπέζια, αποτελούν ένα καλό βοήθημα για να κάνουν τον ληστή να πετύχει το στόχο του.

4) Οι βοηθητικές πόρτες
Ένας ληστής εάν έχει αποφασίσει να μπει στο σπίτι, τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα και τον φεγγίτη.

Πόρτες Ασφαλείας Αθήνα Beikos Doors

Share.

Leave A Reply