Αποκτήστε σαρκώδη χείλη σε ένα δευτερόλεπτο

0

αποκτείστε σαρκώδη χείλη
Να πως θα αποκτήστε σαρκώδη χείλη σε ένα δευτερόλεπτο, μια τεχνική η οποία κάνει θραύση στις Η.Π.Α. Ένα ρούφηγμα είναι αρκετό, ώστε να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εάν βρεθείς στην Αμερική, όποια γυναικεία τσάντα και αν ανοίξεις, θα βρεις μια μικρή κόκκινη συσκευή… ρουφήγματος. Χαμός και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς το προϊόν αυτό έγινε η απόλυτη τάση του μήνα! Εκατομμύρια γυναίκες, οι οποίες θέλουν να αποκτήσουν τα σαρκώδη χείλη της Angelina Jolie, σπεύδουν να το αποκτήσουν.

Η ανακάλυψη αυτής της συσκευής έγινε από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι άρχισαν να αναζητούν γιατί τα χείλη της Kylie Jenner, ήταν τη μια μέρα σαρκώδη και την άλλη σχεδόν ανύπαρκτα. Με την έρευνα να φτάνει σε μια συσκευή η οποία έχει τις ρίζες της στην Αρχαία Αίγυπτο! Οι Αρχαίες κουλτούρες της Μέσης Ανατολής χρησιμοποιούσαν συσκευές – βεντούζες στα χείλη τους, ώστε να τα «φουσκώνουν». Μια συσκευή που έχουν λατρέψει όλες οι αμερικανίδες και κοστίζει μόλις 20 δολάρια και αποτελείται από τρία είδη συσκευών.

Το μεγαλύτερο μέγεθος αυξάνει το μέγεθος του πάνω αλλά και του κάτω χείλους, το μεσαίο στοχεύει σε όλη την περιοχή του στόματος και το τρίτο και πιο μικρό αυξάνει μόνο κάποιες περιοχές των πολύ λεπτών χειλιών.

Η συσκευή για να αποκτήσετε σαρκώδη χείλη

συσκευή για σαρκώδη χείλη

Share.

Leave A Reply