Ετσι θα αποκτήσετε υγιή και δυνατά νύχια

0

αποκτήστε δυνατά νύχια

Οι γυναίκες ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού «επενδύουν» πολλά στα άκρα τους, θέλοντας να αποκτήσουν υγιή και δυνατά νύχια, τα οποία όχι μόνο δεν σπάνε, αλλά προσδίδουν μια όμορφη, περιποιημένη εικόνα.

Είτε βάφετε τα νύχια σας, είτε όχι, ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να αποκτήσετε τα νύχια που πάντα επιθυμούσατε.

Για πιο δυνατά νύχια ακολουθήστε τα παρακάτω.

1. Σωστό λιμάρισμα.
Πείτε ναι στο λιμάρισμα των νυχιών σας, αλλά για να γίνει αυτό σωστά, θα πρέπει να γνωρίζετε τις κατευθύνσεις κατά τις οποίες θα κινηθείτε. Μην λυμαίνεται να νύχια σας μπρος και πίσω ή αριστερά και δεξιά. Επιλέξτε μόνο μια κατεύθυνση και «κινηθείτε» εκεί. Να λυμαίνεται συχνά τα νύχια σας, καθώς έτσι δυναμώνουν.

2. Και τα νύχια χρειάζονται ενυδάτωση.
Η ενυδάτωση η οποία είναι τόσο σημαντική για τον οργανισμό μας, απαιτείται και από τα νύχια. Να απλώνετε καθημερινά ενυδατική κρέμα στην περιοχή των δαχτύλων, καθώς επίσης και ανάμεσα από τα δάχτυλα σας. Μην ξεχνάτε να βάζετε την κρέμα αυτή και στη βάση των νυχιών σας, καθώς επιούσης και στα πετσάκια.

3. Μην βάφετε συνέχεια τα νύχια σας.
Ναι, η κάθε γυναίκα η οποία θέλει να φαίνονται τα άκρα της περιποιημένα, φροντίζει σχεδόν καθημερινά στο να ανανεώνει το χρώμα των νυχιών της. Καλό θα ήταν όμως να υπάρξει μια χρονική πάροδος κατά την οποία τα νύχια θα είναι… «ελεύθερα», χωρίς μανό, ώστε να μπορέσουν και αυτά λίγο να ξεκουραστούν και να αναπνεύσουν.

4. Απολέπιση χεριών.
Η απολέπιση χεριών είναι εξίσου σημαντική και θα πρέπει να γίνεται μια φορά την εβδομάδα.

5. Να φοράτε γάντια όταν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού.
Μην αφήνετε τα χέρια σας να έρχονται σε επαφή με τα απορρυπαντικά, ή άλλες χημικές ουσίες που έχουν την τάση να φθείρουν τα νύχια. Για πιο υγιή χέρια και νύχια, απλώστε λίγη ενυδατική κρέμα στα χέρια σας, πριν φορέσετε τα γάντια σας.

Share.

Leave A Reply