Ανακαίνιση μπάνιου – Συμβουλές

0

Ανακαίνιση μπάνιου - Συμβουλές

Το μπάνιο αποτελεί τον πρώτο χώρο που επισκεπτόμαστε κάθε πρωί, για αυτό και μπαίνοντας σε αυτό θα πρέπει να υπάρχει το αίσθημα της φρεσκάδας. Για αυτό και θα πρέπει να είναι πάντα καθαρό και όμορφο. Εάν αποφασίσετε να ανακινήσετε το μπάνιο σας θα πρέπει να έχετε κατά νου πως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να πετύχετε την φρεσκάδα αυτή.

Μπορείτε να παίξετε με τα πλακάκια και τους χρωματισμούς, καθώς και με τα αξεσουάρ. Το μπλε για παράδειγμα είναι ένα τυπικό χρώμα που τοποθετείται στα μπάνια. Ωστόσο εάν έχουμε διακοσμητικά αντικείμενα όπως κοχύλια και πλακάκι με ψηφίδα, τότε το μπάνιο σας θα θυμίζει πισίνα.

Όσον αφορά τα πλακάκια θα πρέπει να τα επιλέξετε ανάλογα με το budget που διαθέτετε. Ωστόσο τα πλακάκια του μπάνιου θα πρέπει να είναι άριστης ποιότητας και αυτό διότι πάνω τους πέφτουν νερά.
Σε μια ολική ανακαίνιση μπάνιου θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι τεχνίτες αρχικά θα απομακρύνουν πολύ προσεκτικά τα έπιπλα μπάνιου και θα αφαιρέσουν τα πλακάκια και τα αξεσουάρ. Επίσης θα ελέγξουν εάν υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης. Εν συνεχεία ο ηλεκτρολόγος θα αναλάβει να περάσει καλώδια για το νέο σας φωτισμό. Αφού ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες τοποθετούνται τα πλακίδια και το σοβάτισμα των τοίχων. Τέλος τοποθετούνται τα είδη υγιεινής, τα έπιπλα μπάνιου και τα αξεσουάρ του.

Όσον αφορά το κόστος, αξίζει να αναφερθεί πως τα τετραγωνικά του μπάνιου είναι αυτά που ανεβάζουν το κόστος, καθώς επίσης και τα ποια έπιπλα και αξεσουάρ θα επιλέξετε.

www.anakainisimpaniou.gr

Share.

Leave A Reply