Ανακαίνιση κουζίνας – Ιδέες και λύσεις

0

Ανακαίνιση κουζίνας - Ιδέες και λύσεις

Η κουζίνα αποτελεί έναν ξεχωριστό χώρο για όλη την οικογένεια, καθώς αποτελεί τον χώρο όπου συγκεντρώνονται και γευματίζουν, ενώ εκεί η νοικοκυρά μαγειρεύει και αποθηκεύει όλα εκείνα τα απαραίτητα για την κουζίνα αντικείμενα και αγαθά. Για αυτό και μια κουζίνα θα πρέπει να είναι όμορφα διαμορφωμένη με όμορφο και μοντέρνο design.
Εάν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε ανακαίνιση κουζίνας, τότε αξίζει να διαβάσετε τις παρακάτω προτάσεις – ιδέες.

Η νησίδα
Η νησίδα είναι ιδανική για το χώρο της κουζίνας και μπορεί να λειτουργήσει ιδανικά και ως πάγκος της κουζίνας. Από κάτω από τη νησίδα μπορείτε να τοποθετήσετε συρτάρια ως αποθηκευτικό χώρο.

Μια παλιά ντουλάπα
Εάν διαθέτετε μια παλιά μικρή ντουλάπα η οποία μπορεί να χωρίσει σε κάποιο σημείο της κουζίνας σας, τότε τοποθετήστε την άφοβα εκεί. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε όλα τα μπαχαρικά σας, τις σακούλες της κουζίνας, τα απορρυπαντικά και ότι άλλα αντικείμενα θέλετε εσείς.

Συρτάρια
Εάν η κουζίνα σας είναι μεγάλη και υπάρχει άπλετος χώρος για συρτάρια σε μια γωνία, τότε πείτε σε έναν μάστορα να σας φτιάξει συρτάρια… τι καλύτερο από επιπλέον αποθηκευτικό χώρο;

Το χρώμα
Οι μικρές κουζίνες θα πρέπει να είναι βαμμένες λευκές, ωστόσο, μπορείτε ορισμένα ντουλάπια της να είναι βαμμένα σε ένα ανοιχτό γαλάζιο γυαλιστερό χρώμα… Μια μικρή κουζίνα που θα θυμίζει νησί του Αιγαίου το καλοκαίρι.

Ενιαίος χώρος
Εάν η κουζίνα είναι ενιαία με το σαλόνι, τότε θα πρέπει να είναι στιλάτη, διακοσμημένη με όμορφο σχεδιασμό καθώς θα φαίνεται από το πανέμορφο σαλόνι σας. Φροντίστε λοιπόν το παραμικρό στην κουζίνα σας.

Συμβουλές

  • Εφόσον έχετε αποφασίσει να κάνετε ανακαίνιση κουζίνας, τότε θα πρέπει να προσέξετε τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της καθώς σίγουρα όλα αυτά θα θέλουν αντικατάσταση.
  • Εάν τα έπιπλα κουζίνας είναι χειροποίητα θα είναι σίγουρα και πιο ακριβά, επίσης η σουηδική ξυλεία δεν είναι η καλύτερη, απλά είναι η οικονομικότερη επιλογή.
  • Βάλτε φως πάνω από τον πάγκο της κουζίνας σας, επίσης ο νεροχύτης καλό θα ήταν να βρίσκετε κάτω από το παράθυρο, καθώς έτσι θα προσφέρεται άφθονο το φυσικό φως.
Share.

Leave A Reply