Αιθέρια έλαια για να σώσετε τα μαλλιά σας από την τριχόπτωση

0

Αιθέρια έλαια για να σώσετε τα μαλλιά σας από την τριχόπτωση

Εάν είστε γυναίκα και υποφέρετε από τριχόπτωση, σίγουρα θα βιώνετε έναν καθημερινό εφιάλτη για τα μαλλιά σας. Βέβαια υπάρχει και η εποχιακή τριχόπτωση η οποία παρατηρείται κάθε φθινόπωρο και άνοιξη, ωστόσο δεν θα πρέπει να σας προβληματίζει.

Εάν ψάχνετε να βρείτε φυσικούς τρόπους για να προστατέψετε και να βοηθήσετε τα μαλλιά σας, σας προτείνουμε τρόπους θεραπείας και αποκατάστασης με τη χρήση των αιθέριων ελαίων.

Θυμάρι
Η χρήση του θυμαριού είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις αντισηπτικές ιδιότητες του. Χρησιμοποιείται για τον πονόλαιμο, τον βήχα, ενώ είναι ιδανικό για να φροντίσει τα μαλλιά σας. Απομακρύνει την λιπαρότητα και δρα κατά της τριχόπτωσης.

Δεντρολίβανο
Το δεντρολίβανο θεωρείται ως το ιδανικότερο αιθέριο έλαιο για τα μαλλιά σας, καθώς ενισχύει τη ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και συμβάλει στην ανάπτυξη των τριχών.

Κέδρο
Το κέδρο είναι ιδανικό για την καταπολέμηση της λιπαρότητας του τριχωτού της κεφαλής, ενώ δρα και κατά της τριχόπτωσης.

Η λεβάντα
Η λεβάντα είναι το πιο γνωστό αιθέριο έλαιο για την φροντίδα των μαλλιών. Δρα κατά της τριχόπτωσης, αφού καταπολεμά τα προβλήματα τα οποία την προκαλούν, όπως είναι η πιτυρίδα, η ψωρίαση, η αλωπεκία, κ.α.

Share.

Leave A Reply