9 μήνες – Επεισόδια

0

9 μήνες - Επεισόδια

9 μήνες – Επεισόδια, η καθημερινή δραματική σειρά που προβάλλεται από το STAR.

Τρεις γυναίκες είναι οι βασικές πρωταγωνίστριες, τις οποίες συνδέει το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον. Οι τρεις αυτές γυναίκες είναι συγγενείς, αλλά όταν τα μυστικά από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο, οι ζωές τους αλλάζουν.

Η Δάφνη είναι 28 χρονών και είναι η θετή κόρη ενός ζευγαριού, ενώ εργάζεται στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Όλα αυτά τα χρόνια ψάχνει να βρει την βιολογική της μητέρα, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Η ίδια μέσω της εργασίας της ανακαλύπτει ένα κύκλωμα τοκογλυφίας, το οποίο την οδηγεί στην οικογένεια την οποία την έχει υιοθέτηση.

Η Μαρίνα είναι 40 ετών και έχει μια κόρη την οποία έχει γεννήσει από δότη σπέρματος. Είναι παντρεμένη, αλλά είναι έτοιμη να χωρίσει, ενώ στη ζωή της μπαίνει το άτομο, ο δότης σπέρματος, ο οποίος είναι ένας πασίγνωστος ηθοποιός. Αυτός απαιτεί να βρει την κόρη του, μήπως και αυτή του δώσει το μόσχευμα το οποίο αυτός αναζητεί, καθώς είναι σοβαρά άρρωστος.

Η Κρίστη είναι 17 ετών όταν μένει έγκυος από τον σύντροφο της. Αυτός την εγκαταλείπει και αυτή αναγκάζεται να δώσει το παιδί της σε ένας άκρως επικίνδυνο ζευγάρι. Όμως το ένστικτο της μάνας ξυπνά μέσα της και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να κρατήσει το παιδί της.

Ο Μάνος Ραζής είναι ο γνωστός ηθοποιός που ψάχνει να βρει την κόρη του με σκοπό να του σώσει τη ζωή. Πρόκειται για έναν επιτυχημένο, καλοπερασάκια ηθοποιό, που η μοίρα τον χτύπησε… όμως αυτός θα γνωρίσει τη μητέρα της κόρης του και την αγαπήσει.

Ο Πέτρος είναι ο θετός πατέρας της Δάφνης, είναι ένας πάμπλουτος μεγαλοδικηγόρος με μεγάλη επιρροή στα πράγματα, τον οποίο η Δάφνη θαυμάζει πολύ. Και αυτός όμως την αγαπάει παράφορα σαν αληθινή του κόρη. Όμως πίσω από το πρόσωπο του καλού δικηγόρου κρύβεται το πραγματικό πρόσωπο του, αφού είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα τοκογλυφίας.

9 μήνες – Επεισόδια, πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Μαρία Μιχαήλ, Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός.

Share.

Leave A Reply