Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν τις συνεδρίες κρυσταλλοθεραπείας

0

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν τις συνεδρίες κρυσταλλοθεραπείας

Εφόσον έχετε αποφασίσει να προβείτε σε κρυσταλλοθεραπεία για να αντιμετωπίσετε κάποιο σωματικό ή ψυχικό πρόβλημα σας, τότε καλό θα είναι να γνωρίζετε τα παρακάτω.

Στην κρυσταλλοθεραπεια εφαρμόζονται κρύσταλλοί που δεν έχουν υποστεί μεγάλη επεξεργασία. Το σχήμα, αλλά και το είδος του κρυστάλλου, παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του. Συνήθως, χρησιμοποιούνται στρογγυλοί κρύσταλλοι ή κρύσταλλοι με αιχμή, ώστε να μεταφέρουν την ενέργεια τους σε ένα σημείο.

Αυτοί τοποθετούνται πάντα στα τσάρκα ή πάνω στις περιοχές που εμφανίζουν τον πόνο. Έτσι τοποθετούμε τους κρυστάλλους γύρω από το σώμα με σκοπό η ενεργειακή ατμόσφαιρα που θα προκύψει, να ξυπνήσει τα κομμάτια του εαυτού μας που έχουν νοσήσει και να αυτοθεραπευτούν.

Οι μασαζοκρύσταλλοι μπορούν να χαλαρώσουν το σώμα μας και να μας φέρουν σε επαφή με την ενέργεια που διαθέτουμε. Μπορούμε μάλιστα εφόσον έχουμε την γνώση, να εφαρμόσουμε μασαζοκρύσταλλους ώστε να τονώσουμε τα όργανα του σώματος μας.

Πριν από την θεραπεία με κρυστάλλους, θα πρέπει πρώτα να επιλέξουμε ποιους θα χρησιμοποιήσουμε, να τους καθαρίσουμε και τέλος να τους ενεργοποιήσουμε.

Share.

Leave A Reply